Kalkulálható költségek

Komoly cégedhez (vagy ha éppen most építesz komoly céget) komolyan gondolkodó csapat is kell. Profi, lelkes szakemberek és egy profi, ugyanúgy lelkes ügyviteli rendszer. Ahogy a profi szakember sem dolgozik olcsón, a vállalatirányítási rendszerek is tudnak költségesek lenni. Sőt, már mindannyian előre félünk a nem várt extra költségektől. Ez inspirált minket, hogy a Neked szánt profi vállalatirányítási rendszert tervezhető költségek mellett kínáljuk.

A Symbol Sky rendszer fix havidíjas szolgáltatás, a havidíj az alábbiaktól függ:

  • Választott szoftver változat: A szoftver változat határozza meg, hogy milyen csomagot szeretnél igénybe venni, milyen tudású programot kívánsz használni.
  • Felhasználók száma: A rendszerben párhuzamosan belépni szándékozó felhasználók számára kell előfizetést venned. A belépett felhasználóknál több felhasználót is rögzíthetsz a rendszerben, de egyszerre csak a megvásárolt felhasználószámnak megfelelő kolléga tud a rendszerben dolgozni.
  • Prémium szolgáltatási szint: Amennyiben a Prémium Szolgáltatási Szintet igénybe veszed, úgy a céget (nem minden felhasználót) terhel egy plusz havi költség.
  • A tervezett bérlés hossza, a hűségidő: A hűségidő függvényében csökken a felhasználónkénti havidíj.

A havidíj előre fizetendő, a szolgáltatás a pénzügyi teljesítés után automatikusan indul. A szolgáltatás pénzügyi rendezése hónapfordulónként esedékes, a hónapforduló minden esetben a naptári hónapokhoz illeszkedik. Tört hónap esetén a szolgáltatás az ügyfélnek kedvez, például a hónap 15-én rendelt szolgáltatás díja egy hónap, azonban másfél hónap telik el, mire a következő számlát megkapod. Így fél hónap kedvezményt kaptál. Kollégáink a hónapforduló előtt automatikusan küldik a díjbekérőt vagy számlát, persze elektronikusan, hogy annak feldolgozási ideje ne hátráltassa a folyamatos működést.