Gyártó általi üzemeltetés

Cégünk szoftvertermékek gyártásával, forgalmazásával és ezekhez nyújtott szolgáltatásokkal foglalkozik. Szerintem Neked sem kell mondani, hogy ki ért szót legjobban az ügyviteli rendszerrel. Természetesen az, aki tervezte, gyártotta és sok helyen üzemelteti.

Ezért is érdemes a gyártó (Symbol Tech Zrt.) által üzemeltetett környezetben, a Symbol Cloud-ban elhelyezni Céged ügyviteli vagy vállalatirányítási rendszerét. Garantáljuk, hogy nem kell az adatbázis szerver verzió számával bajlódnod, nem kell a biztonsági mentéseket megfelelően időzíteni, majd azokat biztonságos helyre vinni. Nem kell a szoftver frissítésekkel foglalkoznod, az általunk üzemeltetett szerver automatikusan megkap minden biztonsági frissítést, kollégáink pedig az egyéb frissítéseket megfelelő körültekintéssel, tervezetten végzik el. Mert ez a szakmájuk.

Ugyanez igaz ügyviteli és vállalatirányítási rendszeredre is. A frissítések automatikusan feltelepülnek, de előre tervezetten, általában a hétvégi/éjszakai órákban, hogy a Te és kollégáid munkáját ezzel ne zavarjuk. Mindezt automatikusan!